C&R Dakdekker

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9911!

Heeft u een dakdekker nodig? Wij van C&R Dakdekker voor u klaar. Wij helpen u graag met daklekkages, nieuwe dakbedekking, dakonderhoud en reparaties. Zit u nu thuis met één van deze problemen? Schakel ons dan in. Doordat wij nagenoeg altijd onderweg zijn kan er op ieder tijdstip een monteur bij u langs komen.

Heeft u nu een dakdekker nodig? Belt u dan naar 085 500 9911. Wij nemen helpen u met uw vragen. Doordat wij dagelijks op pad zijn verwerven wij veel kennis en geven u daardoor uitstekende adviezen. Neemt u gerust de telefoon op en belt neem contact met ons op. Wij staan dag en nacht voor u klaar!

C&R Dakdekkersbedrijf

Daklekkage

Er komt water via het dak binnen en u heeft snel een dakdekker nodig?! Maakt u zich geen zorgen. Wij bij C&R Dakdekker staan dag en nacht paraat. Een daklekkage oplossen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Met de moderne technieken die wij op de voet volgen wordt het vinden van een lek een peulenschil. Het lek hebben wij binnen een dag voor u gerepareerd.

Dakonderhoud

Een daklekkage is erg vervelend en kan u veel geld kosten. Het is daarom een verstandige keuze om uw dak goed te laten onderhouden. Dakonderhoud is een belangrijk onderdeel. Door het onderhoud gaat uw dak veel langer mee. Wij constateren tijdens het uitvoeren van onderhoudsbeurten geregeld dat kleine factoren de oorzaak zijn van een lek in uw dakbedekking. Met het onderhoudscontract kunt u er van uitgaan dat u niet snel met een daklekkage thuis zit. Tijdens onze onderhoudsbeurten werken wij niet deugdelijke factoren voor u weg. Scheuren in uw dakleer, verstopte dakgoot en versleten dakbedekking zijn de grootste boosdoeners die lekkage veroorzaken. Dit willen wij voor u oplossen zodat u niet hoeft te vrezen voor een daklekkage.

Ontstaan van ons bedrijf

Ons dakdekkersbedrijf C&R is ontstaan doordat onze vader voor zichzelf is begonnen op het gebied van dakwerken. Hij heeft het op ons doorgegeven, wij mochten dit met veel vreugde van hem overnemen. Tot heden werken wij hier nog steeds en zijn trots op het werk dat wij verrichten. Wij gaan daarom elke klus met veel plezier aan en zorgen voor de beste resultaten. Heeft u een gepassioneerde dakdekker nodig met veel ervaring? Belt u dan met 085 500 9911 of vult u op de site een contact formulier in.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%