Dakdekkersbedrijf Benz

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9909.

Bent u opzoek naar een goed dakdekkersbedrijf? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Wij van Benz dakdekkersbedrijf staan namelijk altijd voor u klaar. Wij helpen u met het isoleren van uw dak, daklekkage, dakrenovatie en onderhoud. Heeft u last van een daklekkage of bent u benieuwd naar de gesteldheid van uw dak? Dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het nummer 085 500 9909.

Wij sturen direct een specialist op pad zijn die bij u langs kan komt, u hoeft daarom nooit lang te wachten op één van onze dakdekkers. Door de 20 jaar ervaring die wij hebben opgedaan zijn wij in staat u altijd een passende oplossing aan te bieden. Daarom krijgt u als u belt altijd duidelijk advies waar u wat mee kan.

Benz Dakdekkersbedrijf

24 uurs spoedservice bij daklekkage

Zit u thuis met een daklekkage? U heeft dan met spoed een dakdekker nodig die uw dak kan repareren. Een daklekkage kan door scheuren of gaten in uw dakleer komen of door missende dakpannen. Nu komt daklekkage minder vaak voor bij een schuin dak dan bij een plat dak. Dit komt omdat het water bij een schuin dak gemakkelijk weg kan lopen en de dakpannen niet snel kapot gaan. Wij zien daarentegen vaak lekkages bij platte daken. Het is daarom noodzaak om uw dak goed te onderhouden of te onderhouden. Is het bij u al te laat en heeft u een daklekkage? Belt u dan naar 085 500 9909.

Dakisolatie

Dakdekkers kunnen naast het repareren, vervangen en onderhouden van uw dak ook uw dak isoleren. Dakisolatie is één van de meest effectieve vormen van isolatie. De meeste warmte verdwijnt namelijk door uw dak. Als u uw dak laat isoleren, bespaart u snel geld. Tevens bieden wij scherpe tarieven waardoor het isoleren van uw dak wel heel aantrekkelijk wordt. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vult u dan het contactformulier in op de site of neem telefonisch contact op.

Over Benz

Dakdekkersbedrijf Benz staat altijd voor u klaar, met altijd bedoelen wij ook echt altijd, dag en nacht!. Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan kunnen wij u nu uitstekend van dienst zijn. Wij hebben alle dakwerkzaamheden vele malen verricht. Ook uw klus nemen wij u graag uit handen.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%