De Haas Dakdekkersbedrijf

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9927

De Haas Dakdekkersbedrijf staat voor u klaar om u te helpen met uw dakwerkzaamheden. Zit u thuis met een daklekkage, dakonderhoud of wilt u uw dak laten isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan dag en nacht voor u klaar. Het opsporen van een daklekkage is voor ons dagelijks werk. Door moderne technieken die wij inzetten om lekkages op te sporen zullen wij snel klaar zijn met het herstellen van het ongemak.

Wij staan altijd voor u klaar indien u met spoed een dakdekker nodig heeft. Wel zo makkelijk indien u last heeft van een daklekkage. U bereikt ons op het nummer 085 500 9927 eb krijgt altijd een dakdekker aan de lijn die u adviseert of direct naar u toe komt indien dat nodig is!

De Haas Dakdekkersbedrijf

Daklekkage? Spoedservice!

Komt er water via uw dak naar beneden in uw woning? Dan zullen onze dakdekkers van de spoedservice altijd voor u klaar staan. Spoedgeval? U bereikt ons via 085 500 9927. Wij komen op ieder moment van de dag langskomen om uw daklekkage te verhelpen. Moderne apparatuur maakt het voor ons mogelijk om het lek snel op te sporen. Wij gaan vervolgens gericht te werk en zonder veel hak- en breekwerk repareren wij uw dak. Heeft u nog geen daklekkage en wilt u dit ook het liefste voorkomen? Dan is het verstandig om uw dak goed te laten onderhouden.

Uneto-Vni gecertificeerd

Wij zijn Uneto-Vni gecertificeerd en gaan daarom voor het hoogste haalbare kwaliteit. Ons werk wordt gecontroleerd door een onafhankelijke instelling die controleert of ons werk voldoet aan de eisen. Dit geeft u zekerheid dat wij goed werk leveren. Wij streven naar het beste kwaliteit voor onze klanten. Niet voor niets zijn wij al meer dan 15 jaar een begrip als het aankomt op dakwerken. Wij bewijzen al jaren dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs!

Meer dan 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij elk probleem wel eens tegengekomen. Geen klus is te gek voor ons. Wij streven naar perfectie en u zult tevreden zijn met het geleverde werk. Bent u nu opzoek naar een gerenommeerd dakdekkersbedrijf? Neem dan contact op met De Haas. Geen spoed? Vult u dan vrijblijvend en gratis het contactformulier in. Tot uw dienst!

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2