Lek Detec, specialist in daklekkage

Spoedservice? Leg dan contact!

Heeft u de potten en pannen in het huis staan. De specialisten van Lek Detec helpen u graag met het vinden en repareren van daklekkages. Door de jarenlange ervaring van de dakdekkers van Lek Detec zijn uw problemen snel opgelost en is er al snel geen wolkje meer aan de lucht in uw huis.

Een daklekkage kan natuurlijk altijd voorkomen. Het is vervelend als u midden in de nacht wordt opgeschrikt door een daklekkage. Lek Detec staat echter altijd voor u klaar. Door onze 24-uurs service kunt u altijd contact met ons opnemen om vragen te stellen of de hulp van een dakdekker in te roepen. Wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse om uw daklekkage op te lossen.

Lek Detec daklekkage

 

Altijd voordelig

Lek Detec hanteert een vast prijs voor het opsporen en detecteren van een daklekkage. Deze kosten dekken de lekdetectie, de vervoerskosten en de kosten voor het gebruik van het materiaal. Deze kosten worden altijd van tevoren vastgesteld. Zo komt u nooit voor financiƫle verassingen te staan na een daklekkage.

Geavanceerde werkmethoden

Door de jarenlange ervaring en expertise van de werknemers van Lek Detec maken wij gebruik van de meest geavanceerde werkmethoden, waardoor uw daklekkage al snel verleden tijd is. Niet alleen wordt de lekkage snel opgelost, Lek Detec zorgt er ook voor dat dit met zo min mogelijk overlast gebeurt. Door de methoden die wij gebruiken zal er in vrijwel elk geval geen noodzaak zijn tot het veroorzaken van hak- en breekschade zoals bij de traditionele methoden vaak wel het geval is. Hierdoor ervaart u zo min mogelijk last van de daklekkage.

Contact

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

 

Werkgebied

Omdat Lek Detec in heel Nederland opereert kunnen wij u overal van dienst zijn. Hiernaast hanteren wij een scherpe prijs waarbij de reiskosten inbegrepen zijn.

Plaatsen

Komt het water u al tot aan de lippen en woont u in een van de onderstaande plaatsen of daar dichtbij? Neem dan snel contact met ons op.

LeeuwardenGroningenSneekHeerenveenAssenBaarnKerkradeSteenwijkStaphorstTerneuzenUtrechtPeize

Adres

Lek Detec
Hoofdkantoor:
Professor Molkenboerstraat 22
6524RP Nijmegen

De verzekering

Als u verzekerd bent kent u vast de verhalen wel van lange telefoongesprekken om kosten vergoed te krijgen. Door de methoden die de dakdekkers van Lek Detec gebruiken zal de verzekeraar een stuk tegemoetkomender zijn. Onze dakdekkers zorgen dat de daklekkage met zo min mogelijk schade wordt opgelost. Hierdoor heeft u minder zorgen.

Snelle service

Door de snelle service bent u snel van uw daklekkage af. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en zullen u zo snel mogelijk een van onze dakdekkers sturen om uw probleem af te handelen. Dit alles voor een scherpe prijs. Neem snel contact op om direct geholpen te worden.