Van Genabeek Dakdekker

Vrijblijvende dakdekker offertes aanvragen!

Heeft u snel een dakdekker nodig die u kan helpen? Onze dakdekkers voor u klaar! Wilt u hulp bij daklekkage, dakonderhoud of bij het isoleren van uw dak? Neem dan contact op met Van Genabeek Dakdekker.

Wij adviseren u en komen direct naar u toe indien dat nodig is, wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is als u met een daklekkage thuis zit. Onze dakdekkers zijn altijd op pad. De kans is groot dat één van de dakdekkers bij u in de buurt aan het werk is. Wij zijn binnen een uur ter plaatse. Heeft u nu hulp nodig? Belt u dan gerust.

Van Genabeek Dakdekker

Binnen 1 uur ter plaatse (24/7)

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om daklekkage te hebben. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar. Niet alleen adviseren wij u telefonisch, wij zijn ook nog eens snel ter plaatse indien dat gewenst is. Onze dakdekkers kunnen altijd binnen een uur bij u zijn. Wij gaan gericht te werk, met behulp van moderne apparaten hebben wij de lekkage snel opgespoord. Wilt u een lekkage voorkomen? Dan is de beste optie om uw dak te laten onderhouden door dakdekkersbedrijf Van Genabeek. Wij nemen uw dak grondig onderhanden en zorgen ervoor dat uw dak weer in een top staat fungeert.

Besparen door dakisolatie

Met dakisolatie kunt u per maand flink besparen. De meeste warmte die u stookt verdwijnt weer door uw dak heen. Door uw dak te isoleren blijft deze warmte in uw woning en hoeft u minder hard te stoken. Dit ziet u snel terug in uw energierekening. U gaat per maand minder betalen aan uw energierekening en u heeft de investering van de isolatie er snel weer uitgehaald. Wij adviseren u kosteloos over de mogelijkheden.

Ons bedrijf

Wij bij Van Genabeek Dakdekker gaan al heel wat jaar mee in het vak. Onze werkzaamheden zijn daarom ook erg uitgebreid. Wij zijn uw partner op het gebied van:

  • Dakreparatie en dakisolatie
  • Herstel stormschade
  • Verhelpen van daklekkage
  • Het repareren of leggen van daklood
  • Dakbedekking of dakbeschot verwijderen en vernieuwen
  • Dakinspectie en dakonderhoud
Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in dakwerken. Wij helpen u uitstekend en zullen altijd voor u klaar staan. De handige 24 uursservice onderschrijft dit. Contact via de mail? Vult u dan het contactformulier in.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%