Dakbedekking

Direct contact met een dakdekker uit de buurt!

De dakbedekking op uw dak beschermt uw woning tegen verschillende weersomstandigheden. Wanneer het ontzettend hard regent beschermt de dakbedekking uw woning tegen lekkage. Maar als uw dakbedekking schade heeft opgelopen profiteert uw dak niet meer van een optimale bescherming. Onderneem bij daklekkage snel actie om de schade te beperken. Welk soort dakbedekking het beste past bij uw huis, hangt af van het soort woning, de mogelijkheden en uw wensen.

Shingles

Het type dakbedekking genaamd shingles worden meestal van bitumen gemaakt. Shingles ziet u vooral op tuinhuisjes, overkappingen en veranda’s. Shingles hebben een rechthoekige vorm en worden in overlappende rijen gelegd. Hierdoor ontstaan er geen naden tussen de shingles. Het grote voordeel is dat shingles goedkoop zijn in de aanschaf. Daarnaast zijn ze niet zwaart en verkrijgbaar in veel kleuren en verschillende maten.

PVC

PVC is een goede dakbedekking die ervoor zorgt dat uw dak geheel waterdicht blijft. PVC is gemaakt van kunststof en is goedkoop in de aanschaf. Wanneer u kiest voor een PVC dakbedekking, dan gaat deze ongeveer 25 jaar mee. Daarnaast heeft PVC weinig onderhoud nodig.

EPMD

Dit soort dakbedekking is een synthetische rubberen folie die jarenlange meegaat. Daarnaast is EPMD duurzaam, milieuvriendelijk en heeft het weinig onderhoud nodig.

Dakpannen

Wanneer u een willekeurige straat in Nederland bekijkt, dan ziet u waarschijnlijk veel woningen met dakpannen. Dit is een veelgebruikte manier om woningen te voorzien van dakbedekking. Dakpannen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Er is veel keuze in soorten dakpannen die allemaal zorgen voor een andere uitstraling van een pand.

Groene dakbedekking

Het gebruik van groene dakbedekking wordt in Nederland steeds populairder. Het is een groene en duurzame manier van dakbedekking. Groene dakbedekking biedt veel voordelen. Het houdt water vast en dit zorgt voor een vertraagde afvoer van water, het biedt bescherming tegen warmte en kou van buitenaf en het heeft een lange levensduur.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bieden het MKB de mogelijkheid zich te profileren. Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.