Dakisolatie

Direct contact met een dakdekker uit de buurt!

Wanneer de koude periodes in Nederland weer aanbreken, dan is het fijn dat u warm en comfortabel in uw eigen huis kunt zitten. Maar deze warmte is niet vanzelfsprekend. Wanneer de isolatie van uw woning niet goed is, gaat er veel warmte verloren. Het goed isoleren van muren, vloeren en daken is dus van groot belang voor een warm huis.

Bespaar op uw energierekening

Vooral goede dakisolatie is erg belangrijk. Wanneer u de verwarming thuis een graadje hoger zet, dan wordt het binnen snel warmer. Maar dit kan van korte duur zijn. De warmte in uw huis trekt altijd omhoog richting uw dak. Als u geen goede dakisolatie hebt, dan gaat daar veel warmte verloren. Als de dakisolatie goed is, bespaart u een hoop geld op uw energierekening. Doordat er geen warmte verloren gaat richting uw dak, hoeft u de verwarming minder vaak omhoog te zetten om een aangename warme temperatuur in uw huis te creëren.

Wat kost dakisolatie

Wanneer u hebt besloten om uw woning te voorzien van dakisolatie, dan is het verstandig om uit te zoeken wat de kosten hiervan zijn. De kosten voor dakisolatie kunnen enorm variëren. Het is afhankelijk van de situatie waar u zich in bevind. Gaat u het dak zelf isoleren of gaat u het uitbesteden? Is het een plat of een hellend dak? Hoe groot is de oppervlakte voor het isoleren? Dit zijn allemaal zaken waar u rekening mee moet houden. Wanneer u uw dak zelf gaat isoleren, moet u rekening houden met kosten die variëren van €300,00 tot €1000,00. Wanneer u de dakisolatie uitbesteed aan een specialist zijn de kosten ongeveer €1500,00 tot €5000,00.

Wat is het rendement?

Het isoleren van uw woning vraagt om een investering. Maar doordat er minder warmte verloren gaat bespaart u het geld op uw energierekening. Het rendement van uw dakisolatie is het geld wat u bespaart of terwijl de opbrengt in verhouding tot de kosten/de investering. Dat het isoleren van uw dak veel voordelen met zich meebrengt, is duidelijk. Wilt u uw dak laten isoleren door een specialist? Vergelijk dat het aanbod om een passende keuze te maken.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bieden het MKB de mogelijkheid zich te profileren. Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.