Hoe werkt Kwieq?

Direct contact met een dakdekker uit de buurt!

Hoe werkt Kwieq?

Kwieq brengt vraag en aanbod samen. Wij bieden consumenten een oplossing aan die aansluit bij de behoefte en bieden dakdekkers de mogelijkheid om zich te profileren bij potentiële klanten. Aan u om de gelieerde specialisten te vergelijken op prijs en kwaliteit, zonder dat u ergens toe verplicht bent. Bij Kwieq bent u aan het juiste adres wanneer u een dakdekkersbedrijf zoekt voor de aanleg of renovatie van een compleet dak, maar ook wanneer u direct een specialist nodig heeft om die hardnekkige daklekkage te verhelpen. In het laatste geval raden wij aan om direct telefonisch contact op te nemen. Het vergelijken van offertes gaat als volgt in zijn werk.

1. Vul het offerteformulier in

Geef een omschrijving van de werkzaamheden die dienen te worden verricht. Bij een volledige beschrijving ontvangt u een zo compleet mogelijke offerte.

2. Vergelijk de aanbiedingen

U ontvangt op korte termijn reacties van menig dakdekkersbedrijf bij u uit de omgeving. Aan u de taak om de aanbiedingen te vergelijken op prijs en kwaliteit.

3. Bespaar op de kosten

Door diverse offertes op uw gemak door te lezen en te vergelijken bespaart u behoorlijk op de kosten. Het voordeel kan oplopen tot 40%. Dat is snel verdiend!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bieden het MKB de mogelijkheid zich te profileren. Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.