Klantenervaringen

★ ★ ★ ★ ★

“Losgelaten dakbedekking”

Er begon na een hevige bui met veel wind water te lekken in onze woning. Het bleek dat ons dakbedekking los was gelaten. Ik wilde dat het probleem zo snel mogelijk opgelost zou worden, daarom heeft mijn man snel contact openomen met een aantal dakdekkers. We zijn dakzij jullie binnen enkele uren uit de brand geholpen. Het probleem was gelukkig erg snel opgelost.

Tineke PostDen Haag

★ ★ ★ ★

“Duidelijke communicatie”

Ik wilde een groendak, maar wel intensief, hierover had ik gehoord dat het dak heel stevig moest zijn. Ik wist zelf alleen niet of dat wel zo was, daarom heb ik een afspraak gemaakt met een dakdekker. De dakdekker heeft naar mijn dak gekeken en ik kon gelukkig door met mijn plan. We hebben samen nog een afspraak kunnen maken, na een paar dagen was mijn dak al klaar.

Floor van DijkTilburg


★ ★ ★ ★

“Snel, lage prijs en erg aardig”

Na het vergelijken van de aanbieders heb ik een afspraak gemaakt. De volgende dag kon ik al geholpen worden. De dakdekkers werken erg snel, tegen een lage en ook gunstige prijs en ze zijn erg aardig. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Super goede service!

Arne MeyerGroningen

★ ★ ★ ★ ★

“Snelle service”

Mijn vrouw en ik wilden informatie over de verschillende soorten dakbedekkingen. We hebben erg veel informatie gekregen en hebben snel onze keuze kunnen maken. Ons dakbedekking is erg snel gezet en erg professioneel. Onze complimenten aan de dakdekkers.

Patrick WoudaRotterdam


★ ★ ★

“Gesleten dakranden”

Onze dakranden gingen op een gegeven moment erg slijten. Mijn man en ik vroegen ons af wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn. We dachten aan regen etc. maar wilden dit wel zeker weten. Hier hebben we erg veel informatie over gekregen, de dakrand heeft na een tijdje blijkbaar een nieuwe laag dakbedekking nodig. We zijn goed geholpen door vriendelijke dakdekkers. De dakranden hebben nu eindelijk een nieuwe laag dakbedekking.

Sieta MeermanAlmere

★ ★ ★ ★ ★

“Besparen op energierekening”

Ik wilde besparen op mijn energierekening, goed dakisolatie is hier goed voor heb ik gehoord. De dakdekker die mij van dienst kon zijn heeft mij verteld dat de warmte in huis naar het dak gaat. Dus als het dak niet goed geïsoleerd is zal er veel warmte verloren gaan. We hebben samen gekeken wat voor dakisolatie nodig was in mijn woning. Bedankt voor alle nuttige informatie die ik gekregen heb en voor het resultaat natuurlijk.

Veronique de JongSchiedam


★ ★ ★ ★

“Goed advies voor dakpannen”

Ik vond het moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende soorten dakpannen. Ik wilde namelijk wel iets wat ook echt bij mijn woning paste. Hierbij ben ik geholpen door een dakdekker, we hebben samen gekeken wat het beste bij mijn woning past. Erg bedankt!

Henrike de BruijnEnschede

★ ★ ★ ★ ★

“Professioneel en goede kwaliteit”

Wij vinden dat de dakdekkers erg professioneel werken en goede kwaliteit leveren. Als er nog eens iets aan ons dak zou moeten gebeuren, dan weten wij waar we terecht kunnen. Wij zullen jullie zeker aan onze omgeving aanraden.

Onno de GraafAmsterdam


★ ★ ★

“Vriendelijk personeel”

Het dak was niet goed onderhouden en daarom ontstond er lekkage. Ik heb natuurlijk spijt dat ik mijn dak niet eerder heb laten onderhouden of dat ik zelf niet een keer mijn dak schoon ben gaan maken. Maar gelukkig werd ik geholpen door erg vriendelijk personeel, ze hebben mij ook uitgelegd hoe ik zelf mijn dak gemakkelijk kan onderhouden.

Sabine van RijnLeiden

★ ★ ★ ★

“Offertes vergelijken”

Ik heb offertes aangevraagd omdat mijn dak aan vervanging toe was. Ik heb het in een paar uur ontvangen en vergeleken. Het is een erg snelle service en ook nog eens gratis!

Erik VisserUtrecht

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bieden het MKB de mogelijkheid zich te profileren. Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.