Dakdekker leads ontvangen?

Wij nemen uw klantenwerving uit handen!

Telefonisch contact

Heeft u vragen over deelname?
Wij staan u graag te woord!

085 500 9900

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Wanneer u als dakdekker op zoekt bent naar nieuwe klanten, dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben ze voor u. Wij passen leadgeneratie toe om u te voorzien van nieuwe klanten. Leadgeneratie is een manier van klantenwerving waarbij wij potentiële klanten met u in contact brengen. Kwieq levert u leads op basis van een no-cure, no-pay principe. Geen maandelijkse abonnementskosten, maar een vaste investering per lead.

Stijging van uw omzet

Als dakdekker ziet u uw omzet graag stijgen. Het is altijd maar afwachten hoe druk u het heeft in een bepaalde periode. Door ons u van leads te laten voorzien is het mogelijk om uw omzet te doen stijgen, zonder dat u zelf veel tijd kwijt bent aan klantenwerving. Op deze manier heeft u als dakdekker tijd om extra opdrachten uit te voeren en dus meer omzet te draaien.

Wat houdt leadgeneratie precies in?

Wij zorgen er voor dat Kwieq goed vindbaar is in zoekmachines op het internet. Op die manier vinden bezoekers van het internet onze pagina en zien zij ons aanbod. De actie die hier uit voort komt zetten wij die leads door naar uw dakdekker bedrijf. U kunt aangeven in welk werkgebied u werkzaam bent als dakdekker en deze leads zetten wij naar u door. Zo ontvangt u alleen leads uit uw werkgebied!

  • Indien u geen aanvragen ontvangt, dan ontvangt u ook geen rekening
  • Er zijn geen vaste abonnementskosten aan onze diensten verbonden, u investeert een vast bedrag per lead
  • Profiteer van onze kennis op het gebied van online marketing en laat uw klantenwerving door ons verzorgen
  • U ontvangt maandelijks een gespecificeerd overzicht van alle aanvragen van klanten

Is uw interesse gewekt?

Wij verzorgen uw klantenwerving en u kunt als dakdekker doen waar u goed in bent. Door de no-cure, no-pay werkwijze investeert u een vast bedrag per lead. Geen onduidelijke contractconstructies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.