Dakdekker Lemmer

Direct contact met een dakdekker uit de buurt!

Als u uw dak wilt renoveren is het handig om de hulp van een dakdekkersbedrijf in te roepen. De dakdekker kan u voorzien van informatie over de meest geschikte opties voor uw dak. Ook bij daklekkage kan hij u van dienst zijn. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen, maar met de hulp van een professionele dakdekker weet u zeker dat u het op een juiste wijze wordt aangepakt. Wij voorzien u van de basisinformatie en zetten de dakdekkersbedrijven in en rond Lemmer voor u op een rijtje.

24 uurs service

Ieder aangesloten dakdekkersbedrijf heeft een 24-uurs service, waardoor u dag en nacht de hulp van een dakdekker kunt inroepen. Een kort telefoontje kan er voor zorgen dat er binnen een uur een dakdekker bij u op de stoep staat om uw probleem te verhelpen. Direct contact met een specialist uit Lemmer? Vul een terugbelverzoek in via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Daklekkage

daklekkage Lemmer
Als u ’s avonds een daklekkage ontdekt is het natuurlijk vervelend om hier de hele nacht mee te blijven zitten terwijl de kamer vol staat met potten en pannen om de regen op te vangen. De dakdekkers die wij voor u op een rijtje zetten zullen u helpen terwijl ze zo min mogelijk overlast veroorzaken. Door geavanceerde technieken, zoals thermografie, kan de oorzaak van de lekkage makkelijk gevonden worden. Dit kan namelijk heel ergens anders zijn dan waar het water zichtbaar wordt.

Dakisolatie

Dakisolatie Lemmer
Zeker in de jaren ’80 werd de dak isolatie van huizen onderbelicht. Dit terwijl de dakisolatie van een huis een van de belangrijkste isolaties is om warmte binnen te houden. Warmte stijgt immers op dus met een slecht geïsoleerd dak verliest u al gauw 20 tot 30% van de warmte in het huis. Onze vakman uit Lemmer helpt u graag met het energiezuinig isoleren van uw huis. Dit kan wel €400 – €500 per jaar besparen op uw energierekening. Dat is zeker de moeite van het controleren waard!

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is een prima doe-het-zelf-mogelijkheid voor uw dak. Dit zeer duurzame rubber is weerbestendig en zeker voor platte daken een goede optie. EPDM is erg flexibel en daardoor gemakkelijk te hanteren. De prijs is afhankelijk van de dikte die gekozen wordt, maar er kan een prijs van rond de €9,- per vierkante meter verwacht worden. Door de zeer bewerkelijke eigenschappen van het materiaal is het dus zelf te leggen, maar wilt u er zeker van zijn dat het direct goed aangelegd wordt, dan helpt de vakman uit Lemmer u graag uit de brand.

Dakinspectie, wat is dat precies?

Vermoedt u dat uw dak niet meer is wat het ooit is geweest? Laat dan snel een dakdekker uit Lemmer een dakinspectie doen bij u thuis. Deze zijn vaak geheel kosteloos. De dakdekker zal u op de hoogte brengen van de staat van uw dak. Er wordt gekeken naar de zwakke plekken en de risicofactoren. Zeker bij een exemplaar dat ouder is dan 10 jaar is het verstandig een dakinspectie uit te laten voeren. De dakdekker zal de beste manier van handelen aan u voorleggen om de voorkomen dat u binnenkort met daklekkage zit.

Dakdekkers uit Lemmer

Zoals hiervoor is uitgelegd is het verstandig van tijd tot tijd eens een dakdekkersbedrijf in de arm te nemen. Om u een duidelijk overzicht te geven van de dakdekkers bij u in de buurt hebben wij ze voor u op een rijtje gezet. Deze dakdekkers uit de omgeving van Lemmer zijn direct beschikbaar om u met uw dakproblemen te helpen. Neem nu contact op met een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Vraag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

Bekijk werkgebied in Lemmer
  • Oosterzee
  • Delfstrahuizen
  • Bantega
  • Echtenerbrug
  • Lemmer-West
  • Frieslandpark
  • Lemstervaart
  • Lemmer-Noord
  • Rienplan

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan Kwieq? Wij bieden het MKB de mogelijkheid zich te profileren. Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden.